top of page
Logo Grön text Transparant.png

MOFALLA GÅRDSBUTIK

- den lilla gårdsbutiken -

När du står vid disken och handlar i vår gårdsbutik en solig dag i maj så kan du nästan höra hur lammen bräker i hagen intill. Vill du kan du gå en kort sväng och se hur vår sparris växer ute på fältet.

 

De små gröna ringlande plantorna strax utanför dörren vittnar om att det nalkas pumpor till hösten. Vi vill ständigt utvecklas, kanske bestämmer vi oss för att utöka vårt sortiment till kommande säsonger om du efterfrågar det!  

Lantbutik | webben.jpg

OM GÅRDSBUTIKEN

Våren 2020 iordningställde vi vår gårdsbutik i en del av ladugården. Genom att ha försäljning direkt på gården vill vi ge kunden möjlighet att få en inblick i vår verksamhet och hur våra produkter framställs. Vi har öppet några helger under vår och höst. I maj och juni står grön sparris för den mesta försäljningen. Under hösten domineras försäljningen av pumpa och produkter från gårdens får och lamm.

Logo Grön text Transparant.png
Lamm | Webb.jpg
Logo Grön text Transparant.png

LOKALT & NÄRMARE

Vi är glada över att kunna erbjuda den nära känslan av produkterna vi säljer som växer upp precis utanför knuten. Att kunna se vart våra får, lamm och grödor växer och hur dom lever ger en transparens och känsla av det lokala lantgårdslivet som vi vill efterleva. 

Under säsong erbjuds vår egna äppelmust och vid god tillgång säljer vi även ägg från gårdens frigående höns.

bottom of page